Lille - alles over Lille!  

alles over Lille bezienswaardigheden musea pleinen, straten & wijken kerken en geloofsgebouwen groen in Lille zien & doen in de omgeving van Lille  

Lille winkelstad weer, klimaat & beste reisperiode eten en drinken evenementen Lille met kinderenvervoer in en naar Lillepraktische infolinks  

 
Handige Lille sites

Op het internet is veel informatie vinden over de stad Lille, over de verschillende bezienswaardigheden in de stad en over de verschillende verblijfsmogelijkheden.
Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de verschillende websites die volgens ons de moeite waard zijn. Daarnaast wordt deze pagina gebruikt om links uit te wisselen met verschillende linkpartners.

Bezienswaardigheden top 10 van Lille
De naam van de website zegt het al, op de Lille top 10 bezienswaardigheden kom je de tien belangrijkste en bekendste bezienswaardigheden van de stad tegen.

Bijzondere plaatsen in Lille en de rest van Frankrijk
Er zijn in Lille aan aantal bijzondere plaatsen te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dierentuin, aan één van de musea of aan de Notre Dame de la Treille. Naast bijzondere plaatsen in Lille kom je op deze website bijzondere plaatsen in Frankrijk en de rest van de wereld tegen.

Lille als budgetbestemming
Goedkoop op vakantie naar Lille? Budgetbestemmingen.nl geeft tips om een vakantie naar Lille betaalbaar te houden.

Bijzondere plaatsen in Lille
De mooie, leuke, interessante en meest bijzondere plekken in Lille staan op de site Bijzondereplaatsen.nl

 

Lille voor beginners
Alles wat je zou moeten weten voordat je een bezoek brengt aan Lille. Op Lille voor beginners kom je alle informatie tegen die je nodig hebt als je Lille voor de eerste of tweede keer de stad bezoekt.

Lille op Landenportal
Landenportal is een groot vakantieportaal waarop ervaren reizigers informatie plaatsen over landen, steden, eilanden en streken. Natuurlijk mag Lille op deze website niet ontbreken.

Rijsel voor beginners
Alles wat je zou moeten weten voordat je een bezoek brengt aan Rijsel. Op Rijsel voor beginners kom je alle informatie tegen die je nodig hebt als je Rijsel voor de eerste of tweede keer de stad bezoekt.

Lille op Steden.net
Steden.net is een magazineachtige website boordevol steden informatie en tips. Op de Lille infopagina kom je allerlei tips en informatie over Lille tegen.

Klimaatinfo Lille
De klimaatstatistieken van duizenden plekken op aarde zijn verzameld op dé Nederlandse klimaatsite klimaatinfo.nl. De gegevens over gemiddelde temperatuur, neerslag, aantal zonuren en watertemperatuur worden aangevuld met feiten en weetjes over het klimaat, zo ook bij de klimaatinfo van Lille.

 

Lille office du tourisme
Op de officiële pagina van Lille kom je verschillende informatie tegen die je bezoek aan de stad kan vergemakkelijken. Naast de website is er ook een kantoor te vinden aan de place de Rihour in het historische centrum van de stad.

Frankrijk voor beginners
Frankrijk voor beginners is een handige website met leuke weetjes en tips. Op de website worden onder andere de belangrijkste bezienswaardigheden, musea, steden en regio’s van het land kort en bondig beschreven.

Frankrijk op landenwijzer.nl
Landenwijzer is een fraai vormgegeven landensite die gevarieerde informatie biedt over alle landen ter wereld. Op de Frankrijk pagina lees je alles over dit land.

Linkpartners
Linkpartners worden hieronder vermeld.

 

© Mediajam i.s.m. Silver Media - deze site gebruikt cookies - stuur een e-mail